Terzihöyük İlkokulu

WEB https://terzihoyuk.meb.k12.tr
Adres : Terzihöyük mah. Reyhanlı/HATAY
VİZYON : Öğrencilerimizin, kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli,toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak, Her çocuğa içindeki yaratıcı, haklarını koruyabilen,güven, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortam yaratmak, , Öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek, onları başarıya götüren yolda motive edip, umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak,Çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak için varız.
MİSYON : Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; Demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı , özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzurun sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.
BAŞARILAR :

Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : ULAŞIM KUMLU İLÇESİ DOLMUŞLARI VEYA ÖZEL ARABALARLA SAĞLANMAKTADIR.
Yerleşim Yeri : TERZİHÖYÜK MAHALLESİ REYHANLI - HATAY
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLE 32 İLÇEYE 25 KM